Muziekstroom draait op volle toeren

Een greep uit de vele muzikale activiteiten op onze vestiging:

Audities The Voice van Het Noordik: op dinsdag 30 en woensdag 31 oktober vinden de audities plaats (voorronde Noordikslaan) van The Voice: een heel leuk evenement waar het plezier in musiceren en in het bijzonder ‘zingen’ centraal staan.

Talentenbende: de repetities zijn gestart. Koor, orkest, solisten en dansgroep bereiden zich voor op een aantal presentaties in de komende maanden. Het is een prachtige activiteit waarin brugklassers hun muzikale talent ontwikkelen en presenteren. Na de herfstvakantie kunnen leerlingen al doorstromen naar het musicalorkest en musicalkoor.

Brugklas: de leerlingen zijn begonnen met drummen en gaan na de herfstvakantie aan de slag met de app ‘Garageband’, een app waarmee leerlingen piano leren spelen en leren componeren. Zeer inspirerend!

Klas 2 en 3: de leerlingen zijn begonnen met gitaarspelen. Deze opdracht zal uitmonden in een heuse band-battle.

ArteZ(conservatorium)/Noordik talentenklas: de lessen zijn gestart. Een combinatiepakket van ArteZ-lessen in Zwolle en/of Enschede met extra muzieklessen op het Noordik bereidt de deelnemers voor op een eventuele vervolgstudie aan het conservatorium.

Internationaal Compositieproject “De Ereprijs” 2018: de examenleerlingen muziek bereiden zich voor op hun profielwerkstuk met het internationale componeerproject “De Ereprijs” in Apeldoorn. Momenteel worden er composities geschreven door Havo 5 en Vwo 6 leerlingen van Het Noordik. Op 23 maart is het concert waarbij alle stukken worden uitgevoerd door Het Orkest De Ereprijs in samenwerking met studenten van de HKU.

Muziekklas vwo 5 naar de opera
Vwo 5 heeft ‘La Traviata’ van Verdi bezocht in het Wilmink theater, door de Nationale Reisopera.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *